2012. február 21., kedd

A legjobb táncos bulik


Milyen egy jó táncos buli? Íme egy élménybeszámoló:

"Egyik évben az őszi kezdő tánctanfolyamra jelentkeztem, ami végül novemberben indult. Következő év februárban volt a tánciskola farsangi bulija, az első táncos buli, melyen részt vettem. A tanfolyamon még csak egy-két táncot tanultunk, azoknak is talán csak az alaplépését, és a zenével is voltak gondjaink, eleinte igen gyakran fel sem ismertük, hogy az adott zenére mit is kellene táncolni. 

Mi viszont bulizni akartunk, és mindezek ellenére a kezdősök közül hatan ott is voltunk a februári buliban. Csodálkozva néztük, hogy milyen jól táncolnak mások, a „régiek”, de ezen túl nem érdekelt minket, hogy mi sokkal kevesebbet tudunk. Bátran táncoltuk mindazt, amit kezdő tudásunk lehetővé tett. 

A hangos zenét néha csak tánctanárunk, Veronika hangja törte meg, aki kiabálta, hogy „cha-cha-cha” vagy „jive” stb., segítséget nyújtva nekünk, hogy mit táncoljunk. Sokat még nem tudtunk, de végigtáncoltuk az egész estét, és először tapasztaltuk meg a táncos bulik hangulatát. 

Ezt követően nagyon sok buliban vettünk részt, veszünk részt a mai napig, épp ezért nehéz kiemelni egyet-egyet. Volt egy időszak, amikor szinte minden héten táncos buliba mentünk, végig táncoltuk az estét és utána beültünk megszokott helyünkre éjjel palacsintát enni, aminek szintén megvolt a maga hangulata. Mindig jól éreztük magunkat. 

Egy kicsit más, és személyes, de számomra emlékezetes buli volt még az egyik szilveszteri buli is. Egész véletlenül úgy alakult, hogy a tánciskolából egy fiúval csak ketten mentünk egy szilveszteri táncos buliba. Akkor a többiek még nem tudták, hogy mi egy pár vagyunk. Reggel 4-ig táncoltunk…"

Meséld el TE is táncos élményeidet!:)

1 megjegyzés:

  1. A legjobb táncos buli? Talán nem is tudnék ilyet említeni....
    Az egész ott kezdődik, hogy elmész egy tánctanfolyamra, és az életed onnantól kezdve megváltozik! :) Aki benne van, tudja, miről beszélek. :) Másképpen szól a zene, egész más dolgokra figyelsz oda, mint előtte.
    Kapsz egy jó társaságot, és a jobbnál jobb programok követik egymást. Mint a "hatos" egyik tagja, elmondhatom, hogy számomra is emlékezetes volt az első farsangi buli, amikor még nagyon az elején tartottunk az óráknak, egy-két lépést ismertünk csak.
    És persze megvan az első Szombat esti láz hangulata is. Emlékszem mikor először beléptem a terembe, ahol csak úgy suhantak a táncosok, a régi bálok hangulata ragadott magával, körbe székek, a parketten táncosok. Arra gondoltam, hogy én itt biztosan nem táncolok, majd inkább csak nézem a többieket a parkett széléről. De végül csak bemerészkedtünk, és milyen jól tettük. :)
    Igazából minden adott a bulihoz, jó társaság, jó zene és tánc, tánc, tánc!!!

    VálaszTörlés